Foglalás és érdeklődés

 Nem foglalható napok

Foglaljon garantáltan a legjobb árakon és feltételekkel!

Vélemények

Balogh Andrea beszámolója

„2016 októberében ismerkedtünk meg a párommal. Szerettük volna hogy gyerekeink is jobban megismerjék egymást. Ezért találtuk ki hogy egy közös wellness majd közelebb hozza őket egymáshoz. Szerencsére nem tévedtünk a gyerekek cinkos mosollyal foglalták el a francia ágyat amit mi ott boldogan fogadtunk el hiszen ez volt a cél hogy ők boldogok legyenek. A sok pancsolás amit a wellness részlegben töltöttünk mindig hangos vidámsággal telt. Mivel december volt így csak sétáltunk a Balaton parton, etettük a hattyúkat és kirándultunk Tihanyba. Elmondhatom nagyon jó döntés volt ezt a szállást választani. Mi azóta is együtt vagyunk és a legfontosabb a gyerekeink imádják egymást. Ja és nem mellesleg a konyha kitűnő.”


#

Ábrahám Csabi & Adri véleménye

„2015-ben jártunk a Larobában. Februárban érkeztünk Alsóörsre és bár nagyon csípős hideg volt, a szobánk otthonos hangulata és a jó meleg, ami fogadott minket, hamar orvosolta a problémát. A személyzet nagyon kedves és udvarias volt, a szálloda pedig igényes és komfortos.

Ha jól emlékszem Superior szobában szálltunk meg és egy hatalmas erkély járt hozzá. Egyik éjjel felvettük a vastag köntöseinket, amit a szálláson kaptunk és kiálltunk a teraszra. Nagyon idilli pillanat volt, ahogy ott hallgattuk a végtelen csendet, amit csak a szemközti mólón dülöngélő csónakok és yachtok csilingelő és megnyugtató hangja tört meg. Akkor eldöntöttük, hogy még biztosan visszajövünk a Larobába.

Maximálisan meg voltunk elégedve az ételekkel és az étterem rész kiszolgálásával is. Arra már nem emlékszem pontosan, hogy miket ettünk, de azt tudom, hogy mindig tele lettünk a vacsorával és egyből mentünk is a wellness részlegre kiheverni.

Az itt töltött idő különösen meghatározó volt az életünkben, hiszen a jakuzziban üldögélve találtuk ki az első vállalkozásunk ötletét, ami azóta is nagyon sikeres."

#


Bíró Zoltán

„Első nyaralásunk a Larobában!

A Laroba Hotelben töltöttünk négy csodálatos napot. Az utolsó pillanatban bukkantunk erre az érdekes megfejthetetlen nevű wellness hotelre. Már a neve is kalandot ígért. A hosszú és fárasztó nyári melegben utaztuk át az országot azért, hogy személyesen megtapasztaljuk az internetes oldalukon ígért kellemes kikapcsolódást. Már nagy szükségünk volt a hosszú téli időszak és sok munka feledtetésére!

Érkezésünkkor szívélyesen fogadtak bennünket, rögtön bevetettük magunkat a wellness részleg pihentető szolgáltatásaiba. A wellness nyújtotta szolgáltatásokat minden nap többször is igénybe vettük és napról napra jobban éreztük a pihentető hatását.

Vacsorakor jött a kulináris élvezet (degeszre ettük magunkat). Minden étkezéskor a kinevezett saját asztalunknál várt a pincér, aki már a második étkezéskor tudta a kívánságainkat és nagy hozzáértéssel végig kóstoltatta velünk a Laroba hotel saját márkás pálinkáit, amit szívesen fogyasztottunk. Köszönhetően a szakácsnak és segítőinek nagyon finom ételek fogyasztására volt lehetőségünk, igyekeztünk mindenből fogyasztani.

Egy kis kirándulás is szerepelt a terveinkben, először Veszprémbe látogattunk el. Végigmentünk a szép sétáló utcán, majd a vár felé tartottunk. A vissza úton rábukkantuk egy kilátóra, ahonnan a Balaton teljes panorámája tárult elénk. Az időjárás nem kedvezett a kirándulásra, de a csepegő eső ellenére is kellemesen töltöttük az időt.

Én, mint Tihany nagy szerelmese, látnom kellett ismét ezt a félszigetet. Az apátság körüli séta megnyugtató hatása most is érezhető volt számunkra. A vásári hangulat most is magával ragadott. Hogy kíméljük a lábunkat, a félsziget többi látnivalóit kisvonatról tekintettük meg.

Az északi part szépsége mindig magával ragad bennünket, ezt még megtetézte a Laroba hotel számos szolgáltatása, az ételek finomsága és a személyzet minden tagjának odaadó kedvessége. Már a haza úton terveztük a következő „Larobás” kalandot, ami a következő beszámoló témája lesz! Utólag is köszönet mindenért! Ja ! És,hogy honnan ered a LAROBA név? Ha Téged is érdekel,nézz utána ! Én megtettem !”

#


Fritzné Detti élménybeszámolója

„Tavaly töltöttünk férjemmel 3 napot Önöknél. Nagyon kellemes időtöltés volt. A recepció munkatársai igen udvariasak voltak. Az étterem kiszolgálása kifogástalan volt. Bőséges ételválasztékuk minden ízlésnek megfeleltek. Ottlétünk idején megnéztük Alsóőrs nevezetességeit: pl.Törökház, Somlyó-hegyi kilátó, református és katolikus templom

Átruccantunk Paloznakra. A tájház és a Kálvária képei élményt nyújtottak.

Felsőőrsön az Árpád-kori templomot néztük meg.”

#


Csernák Noémi és a család véleménye a Larobáról


„ 2015 októberben töltöttünk ott egy hétvégét férjemmel és két kislányunkkal. Második gyerkőc megszületése után első több napos kiruccanásunk volt. Nagyon segítőkész volt a személyzet, szép volt nagyon a hely a wellnesst nagyobbik lányom imádta és mi is élveztük :) Balaton is nagyon szép volt ősszel 4hónapos babával elég sokat sétáltunk kint. Voltunk a veszprémi állatkertben és a kilátót néztük még meg mind szuper volt gyerekekkel.”

#


Janyikné Kovács Mónika beszámolója verses formában

"Kedvelem eme remek helyet,

Kedves emberek

Remek eledelek

Wellness hegyek.

Kedvemre leheveredhetek.

Nem ismerek-e helynél remekebb helyet.

Ezért ismét elmegyek."

#


Kamaleldin-Gonda Lilla

„ Életünk egyik legcsodásabb ajándékát köszönhetjük Nektek! :) Álljon itt hát a mi történetünk:

2015-ben töltöttük Nálatok a Május 1-i hosszúhétvégét. Több szempontból is különleges volt számunkra ez a dátum. Abban az évben Május 3-án ünnepeltük a 3. házassági évfordulónkat, - és igen, a 3-as a kedvenc számom :) – illetve első fiunk születése óta először ekkor töltöttünk végre kettesben egy hosszúhétvégét a gyerek nélkül. Számunkra már önmagában ez egy nagy mérföldkő volt, mert drága elsőszülöttünk messze nem tartozott a „könnyű” gyerekek közé, már ami legalább is az alvását illeti. Így végre nemcsak, hogy pihenni tudtunk, de végre hosszú-hosszú idő után először pihentetően aludni is :)

A szobánk kifogástalan volt és a kiemelt hétvége, valamint a nem éppen strandidő ellenére nagyon kellemes meglepetés volt számunkra, hogy sem a szálloda, sem pedig a wellness részleg, nem volt túlzsúfolt, sőt akadt pár olyan órácskánk is, amikor csak mi voltunk lent a wellnessben, ez tényleg igazi élmény volt. Egyik reggel kipróbáltam a vízi aerobikot is, ami nagyon jól átmozgatott, de a legjobb az volt benne, hogy annyira jókat szórakoztunk! :) Igazi vidám feltöltődés volt, mintha csak egy igazán jól sikerült buliba mentem volna el :) Reggelenként annyira jó érzés volt az, – és ezt biztosan minden anya társam megérti – hogy végre nem nekem kellett kitalálnom, hogy ugyan ma mit együnk reggelire, és akkor azt elkészíteni és utána még mindenkit megetetni, majd jó eséllyel a saját ételemet már kihűlve megenni és persze a reggeliből elpakolni, majd két órával később rájönni, hogy a kávémról elfelejtkeztem, de azt is úgy, ahogy van hidegen meginni, mert úgysincs idő felmelegíteni... szóval száz szónak is egy a vége, az, hogy reggel csak felkeltünk, felöltöztünk és lementünk reggelizni, már csak emiatt is megérte az utazásunk :) ÉS akkor a vacsorákról nem is beszélve, ahol a kedves kiszolgálás és a hangulatos környezet igazi romantikát csempészett vissza az életünkbe :) Ezúton is külön köszönet Nektek és a konyhai személyzetnek, hogy speciális étkezésünkhöz igazodva az első esténken külön husit készítettetek nekünk, a másodikon pedig már kérnünk sem kellett, hanem eleve ott volt a választási lehetőségek között olyan étel is, amit mi is fogyaszthatunk!

A szállodán kívül a legkedvesebb élményünk a környéken a veszprémi állatkerti látogatásunk volt. Nagyon szeretjük az állatkerteket, Magyarországon már csak egészen kevés van a listánkon, amit még nem láttunk, így nagy élmény volt, hogy kipipálhattunk még egy állatkertet kis hazánkból :) A csepergő eső ellenére minden állatot megnéztünk. Hazafelé a szállodába még a nap is ránkmosolygott kicsit és egy gyönyörű, zöld mezőnél meg is álltunk fotózkodni néhény legelésző szürkemarha mellett, persze csak tisztes távolságból :)

Azonban az utazásunk legcsodálatosabb élményét és ajándékát még nem is tudjátok! :) Az út előtt nem is sokkal már többször is megfogalmazódott bennünk a kistestvér utáni vágy :) Úgy döntöttünk, ha már adódott ez a lehetőség, hogy eljutunk újra kettesben egy kis kikapcsolódásra, hát vágjunk bele a „projektbe” :) Azért remélem azt megértitek, hogy teljesen részletekbe menőkig nem fogom elmesélni a hétvégénk bizonyos mozzanatainak részleteit :) De legyen annyi elég, hogy pár héttel később egyre különösebb érzéseim támadtak és a testem egyre több ismerős jelet küldött nekem. Eleinte még nem mertük bele élni magunkat, de végül csak örömkönnyekkel a szememben tartottam egyik reggel a pozitív terhességi tesztet a kezemben a reménykedéstől feszülten várakozó férjemmel szemben :) Kisebbik fiunk születésekor még egyszer kikalkuláltuk és szerelmünk második gyümölcse bizony a Laroba szállodában döntött úgy, hogy beköltözik az életünkbe és először ehhez persze a pocakomba. :) Azóta is nagy vágyunk, hogy visszatérjünk a szállodába, ezúton talán már a gyerekekkel, hogy nekik is megmutathassuk a szállodát és elvihessük őket is az állatkertbe. :)

Már többször is gondolkodtam rajta, hogy megírom nektek a történetünket, csak eddig nem találtam rá illő apropót, azonban nagyon megörültem a felhívásotoknak. Minden esetre, akárhogy is lesz, számunkra a Laroba Wellness mindig is életünk csodálatos és meghatározó emléke lesz és mindig is különleges helyet fog elfoglalni az életünkben és a szívünkben :)

Köszönöm, hogy időt szántatok történetünk elolvasására és köszönjük a csodás hétvégét Nektek! :)

U.i.: Sajnos kis üröm az örömben, hogy az utazásról hazafelé ellopták a fényképezőnket, így magáról az utazásról tényleges fénykép emlékeink nem maradtak, azonban erre nekünk nincs is szükségünk, ami a fentiek tekintetében szerintem érthető :) Azért szeretnék nektek fényképet is mellékelni a kis történetünk mellé, így engedjétek meg, hogy megmutassam Nektek kicsi fiunak, akinek pici kis élete Nálatok kezdődött :) Valamint az ő születésével megszületett 4 tagú kis családunk is, fogadjatok erről is szeretettel egy fotót :)"

#


Nagy György


„Két unokánkkal pihentünk, frissültünk a Laroba Hotelban. Nagyon kedves volt már a fogadtatás is, külön örültünk annak, hogy bár kissé korábban érkeztünk, a szobánk már készen várt. Ugyancsak örültünk a parkolás kedvező megoldásának. Ennek örömére mindjárt próbát is tettünk az ebéddel, a la carte, és nagyon jó induló élményben volt részünk, mind az ételek minőségét, mind a kiszolgálás színvonalát, kedvességét tekintve.

Nekünk nagy örömet szerzett az az akció is, hogy a tetőtéri (standard) szoba igénybevételével a 3 nap 2 éjszaka áráért az akkor futó akcióban 4 nap 3 éjszakát tölthettünk el. És ez nem csak a szállásra vonatkozott, hanem a 2 felnőtt és 2 gyerek reggelijére ill. vacsorájára is az így kapott többletnapon (félpanziós ellátás volt az egész csomag tartalma alatt). A gyerekek még külön örültek is a ferde mennyezetnek, viccesnek találták.

A büféreggeli és vacsora választékával és minőségével nagyon elégedettek voltunk. A felszolgálók mindent elkövettek, hogy a kínálat folyamatosan teljes lehessen. A csomag ebédet nem tartalmazott, de az induló jó élmény hatására más napokon is a hotel éttermében ebédeltünk.

Egyszerű és egzotikusnak számító ételeket is kóstolhattunk a büféasztalról.. Az unokák (9 és 7 éves) is nagyon élvezték, hogy ők választhatták ki az ételeket saját maguknak. Ez sokkal jobb megoldás volt esetünkben, mintha étlapról kellett volna választani. Jellemző, hogy még spenótot is(!) választottak, egyikük még repetázott is belőle, annyira ízlett neki. Persze a ráksaláta és más ínyencségek, sok finom hús, hal és gyümölcs is nagy sikert aratott, nemkülönben a finom és választékos desszertek.

Minket személy szerint nem érintett, de nagy pozitívum, hogy mind mozgásukban korlátozott, mind látássérült vendégekre gondoltak a kialakításkor (speciális lift a lépcsőnél, minden felirat a folyosókon, a helyiségek bejáratánál fémből, Braille-írással is kialakítva stb.)

A szobánk ablakából csodás kilátás nyílt a Balatonra, és kb. 5 perc sétával már lenn is voltunk a parton, ahol a gyönyörű látványt kiegészíthettük a hattyúetetés élményével. Erről néhány képet is mellékeltem.

(Ez ugyan nem a Laroba Hotelhez tartozik közvetlenül, de nagyon jó megoldás, hogy ránevelik a látogatókat arra, hogy ne kenyérrel, kaláccsal és más ételekkel „etessék” a vízimadarakat, amitől azok is megbetegszenek és a maradék a vizet is szennyezi, hanem pénzérmés automatákból lehet speciális vízimadár tápot „vételezni”, amit aztán akár szemenként lehet dobálni a madaraknak, a gyerekek nagy örömére.)

Összességében a mi tapasztalatunk igen kedvező, máskor is szívesen visszamegyünk, ha lehetőségünk lesz rá, és jó szívvel ajánljuk másoknak is. Balatoni idényben bizonyára nagy öröm a strand közelsége is, ami láthatóan igénye kialakítású – mi a szezonon kívüli őszi időszak miatt ezt személyesen nem tapasztalhattuk meg.”

#

Pupp Orsolya

"2014. december 6-8 között töltöttem egy romantikus, kellemes hosszú hétvégét a párommal a Laroba Wellness és Tréning Hotelben. Sok válogatás után esett a választásunk erre a hotelre. Ez volt az első wellnessünk az életünkben, így nem tudtuk mire számítsunk, hogy készüljünk, de nagyon vártuk, hogy végre kettesben lazítsunk egy kicsit, kipihenjük a hétköznapokat. Odaérkezvén mivel Mikulás napja volt, meglepetés csoki Mikulás várt minket a szobában. Jó érzéssel töltött el, hogy erre is gondoltak. Utcára néző, kellemes, szép szobát kaptunk. A wellness részlegen minden lehetőséget kipróbáltunk, használtuk. A pezsgő fürdőben nagyon szerettünk lenni, és olyan szép volt, mikor a meleg pezsgőfürdőben áztattuk magunkat és kint a szabadban pedig esett a hó, és a fejünk felett láttuk a hópelyheket (mivel a pezsgőfürdő felett üvegtető van). Felejthetetlen élmény volt számomra. Illetve nagyon szeretjük mindketten a Balatont, így nem hagytuk, hogy a parton sétáljunk egyet, ami szintén nagyon szép volt a naplementében és a parton totyogó kacsákkal. A személyzet is nagyon kedves, segítőkész volt, illetve az ételek nagyon finomak voltak. Kellően kipihentük magunkat és élményekben gazdagon tértünk haza. Ajánlani tudom mindenkinek, aki egy kellemes nyugodt pihenést szeretne eltölteni párjával a Balaton parton."

#


Vargáné Hegyi Mónika

„Immár negyedik alkalommal voltunk a szálloda vendégei. Minden alkalommal kivételes odafigyelésben, vendégszeretetben, maximális profizmusban volt részünk.

A szobák tiszták, igényesen berendezettek. Az ételek házias jellegűek, ízletesek. Ha valami elfogyott rögtön pótolták. A pincérek barátságosak, viccesek, közvetlenek. Mindenben készséggel álltak rendelkezésünkre. A wellness hangulatos. Nagyon jól éreztük magunkat.

A masszázsok feltöltöttek bennünket, testileg, lelkileg. Közben sok hasznos életvezetési tanácsot kaptunk Alsóörsön a Somlyó- hegyi fakilátót néztük meg. A környék látnivalói közül Csopakot részesítettük figyelmünkbe. Itt az élményparkba is benéztünk. Ajánlom mindenkinek, mert itt a vendég a lényeg!”

#