Magazin

Balatoni látnivalók, programok, érdekességek


Magazinunkban össze gyűjtjük Önnek a Balaton-part, Alsóörs és környéke valamint szállodánk legjobb, legérdekesebb és legfrissebb programjait, látnivalóit, érdekességeit és akcióit.

Dinó park a Veszprémi Állatkertben


Közel 20.000 m2 ismerkedhetnek az életnagyságú őshüllőkkel megkereshetik a kedvenceiket és a legújabb kutatásoknak megfelelő információkból tanulhatnak is.
Az életnagyságú dinók mellett 3 sátorban interaktív foglalkoztató is vár a gyerkőcökre!


Még több információ a Veszprémi Dinó parkról


Bodorka a Balatoni Akvárium


A Balaton szinte összes hala megtalálható itt. Összesen 17 akvárium és 2 terrárium szolgál arra, hogy bemutassa önnek a tó élővilágát. Ráadásul mindez a part legszebb panorámáját nyújtó és folyamatosan megújuló Tagore sétányon.

Ismerje meg a Bodorkát


Ide kattintva még több információt talál a Bodorkáról!


Villa Romana Baláca


Veszprém és a Balaton vonzáskörzetében szállodánktól néhány kilométerre található a Közép-Európa egyik legjelentősebb római kori emléke, Baláca. Az épületkomplexus egykoron közel 10 hektárnyi területet foglalt magába, ebből jelenleg közel két hektár látogatható. A földbirtok-központ főépületét számos melléképület egészíti ki


Még több információ a Villa Romanaról


Open Road Fest


19. Alsóörsi Harley-Davidson találkozó (Open Road Fest) 2018. 06. 06 – 10.:

Tudta, hogy évekig Alsóörsön volt a Balaton-part legnagyobb rendezvénye?

2018-ban már a 19. Alsóörsi Harley Davidson találkozót rendezik.


További információt ide kattintva talál!


Garda Fesztivál Tihany


Élje át milyen volt az őszi Balaton-part egyik legnagyobb eseménye a garda halászat. Már 14. alkalommal szervezik a Garda Fesztivált Tihanyban igazi autentikus gasztronómiai élményben lehet része, ha ezt a hétvégét választja az őszi wellnessre.


További információk a Garda Fesztiválról


XI. Zorall Sörolimpia / Alsóörs / 2018

2018. augusztus 22.–2018. augusztus 25.· Alsóörs


Augusztus utolsó hétvégéje immár hagyományosan a Zorall Sörolimpiáé Alsóörsön. Ráadásul 2018-ben jubilál a rendezvény, így az eddig megszokottaknál is nagyobb buli várható.


További Információért és a fellépők listájáért kattintson ide!


Romantikus Reformkor

2018.09.20.-23.


Igazi időutazásnak lehet részese, ha az ősszel a Balaton partra látogat. A Romantikus Reformkor (Fesztivál) az utószezon kiemelkedő rendezvénye Balaton-parton egyike azon különleges eseményeknek amik igazi hagyománynak örvendenek Balatonfüreden. Ha teheti időzítse wellness hétvégéjét erre az időpontra, mert ezt kár lenne kihagyni.

Kattintson és nézze meg a Romantikus Reformkor képeit és programját!

"Fald fel a Balatont"


Nálunk forgatott a napokban a "Fald fel a Balatont" stábja és, ha már itt jártak nem álltak meg a konyhánál vagy az étterembe. Bejárták az egész szállodát a szobákat és a wellness-t is. Nézze meg, hogyan látják Ők a Larobát.


"Fald fel a Balatont" videóját itt találod