Foglalás és érdeklődés

 Nem foglalható napok

Foglaljon garantáltan a legjobb árakon és feltételekkel!

Magazin

Balatoni látnivalók, programok, érdekességek


Magazinunkban össze gyűjtjük Önnek a Balaton-part, Alsóörs és környéke valamint szállodánk legjobb, legérdekesebb és legfrissebb programjait, látnivalóit, érdekességeit és akcióit.




Laroba15


Szállodánk idén tölti 15. "születésnapját" melyet szeretnénk egy soha nem látott esemény sorozattal ünnepelni. Ezért minden hónap 15. napjára időzítünk egy akciót, nyereményjátékot, ajándékot... Tartson velünk és nézze meg mi vár Önre, ha idén nálunk szeretne pihenni


További információt az akcióról ide kattintva talál.


Dinó park a Veszprémi Állatkertben


Közel 20.000 m2 ismerkedhetnek az életnagyságú őshüllőkkel megkereshetik a kedvenceiket és a legújabb kutatásoknak megfelelő információkból tanulhatnak is.
Az életnagyságú dinók mellett 3 sátorban interaktív foglalkoztató is vár a gyerkőcökre!


Még több információ a Veszprémi Dinó parkról


Bodorka a Balatoni Akvárium


A Balaton szinte összes hala megtalálható itt. Összesen 17 akvárium és 2 terrárium szolgál arra, hogy bemutassa önnek a tó élővilágát. Ráadásul mindez a part legszebb panorámáját nyújtó és folyamatosan megújuló Tagore sétányon.

Ismerje meg a Bodorkát


Ide kattintva még több információt talál a Bodorkáról!


Villa Romana Baláca


Veszprém és a Balaton vonzáskörzetében szállodánktól néhány kilométerre található a Közép-Európa egyik legjelentősebb római kori emléke, Baláca. Az épületkomplexus egykoron közel 10 hektárnyi területet foglalt magába, ebből jelenleg közel két hektár látogatható. A földbirtok-központ főépületét számos melléképület egészíti ki


Még több információ a Villa Romanaról


Open Road Fest


18. Alsóörsi Harley-Davidson találkozó (Open Road Fest) 2017. 06. 07 – 11.:

Tudta, hogy évekig Alsóörsön volt a Balaton-part legnagyobb rendezvénye?

2017-ban már a 18. Alsóörsi Harley Davidson találkozót rendezik.


További információt ide kattintva talál!


Garda Fesztivál Tihany


Élje át milyen volt az őszi Balaton-part egyik legnagyobb eseménye a garda halászat. Már 14. alkalommal szervezik a Garda Fesztivált Tihanyban igazi autentikus gasztronómiai élményben lehet része, ha ezt a hétvégét választja az őszi wellnessre.


További információk a Garda Fesztiválról


X. Zorall Sörolimpia / Alsóörs / 2017

2017. augusztus 23.–2017. augusztus 27.· Alsóörs


Augusztus utolsó hétvégéje immár hagyományosan a Zorall Sörolimpiáé Alsóörsön. Ráadásul 2017-ben jubilál a rendezvény, így az eddig megszokottaknál is nagyobb buli várható.


További Információért és a fellépők listájáért kattintson ide!


Romantikus Reformkor

2017.09.21.-24.


Igazi időutazásnak lehet részese, ha az ősszel a Balaton partra látogat. A Romantikus Reformkor (Fesztivál) az utószezon kiemelkedő rendezvénye Balaton-parton egyike azon különleges eseményeknek amik igazi hagyománynak örvendenek Balatonfüreden. Ha teheti időzítse wellness hétvégéjét erre az időpontra, mert ezt kár lenne kihagyni.

Kattintson és nézze meg a Romantikus Reformkor képeit és programját!

"Fald fel a Balatont"


Nálunk forgatott a napokban a "Fald fel a Balatont" stábja és, ha már itt jártak nem álltak meg a konyhánál vagy az étterembe. Bejárták az egész szállodát a szobákat és a wellness-t is. Nézze meg, hogyan látják Ők a Larobát.


"Fald fel a Balatont" videóját itt találod