• slide

Halásztanya Étterem

Szállodánk étterme a Halásztanya étterem gondoskodik arról, hogy a kikapcsolódás gasztronómiai élmény is legyen! Szerencsére nem csak a félpanzió keretein belül élvezheti szakácsaink kreativitását. Ha szeretné megkóstolni a megújult balatoni gasztronómia ízeit, akkor étlapunkról akár ebédre választhat valamit ínycsiklandó fogásaink közül!

Balaton-parti Halásztanya Étterem


Egy szelet történelem. Kevés olyan balatoni étterem van, amely több mint 100 éves múltra tekint vissza!

A Halásztanyát közel 110 éve nyitotta meg Potyondi József Alsóörsön,”Vendéglő a magyar tengerhez” névvel. Azóta sok idő telt el, de máig őrizzük a hagyományt és a mai napig a 100 éves recept alapján készítjük a halászlevet.


Az étterem bővítésével, átépítésével jött létre a Laroba Wellness Hotel, de a "dicső" múltnak emléket állítva éttermünk a mai napig régi nevét, a Halásztanya étterem nevet viseli, valamint kialakítása, hangulata is őrzi a hagyományokat!


Mára étlapunk kínálatában a halételeken kívül nemzetközi és hazai ízek is helyet kapnak. Legyen szó szállóvendégről vagy betérő utazóról étlapunkon kiváló fogások közül válogathat.

Ha szeretne több információt éttermünkről, tekintse meg a Halásztanya étterem honlapját: Balatonparti Halásztanya Étterem